Samsung Jungfrau

Aparat de aer conditionat Samsung Jungfrau K Wi-Fi AQV09KBBN, 9000 BTU, Inverter, Clasa A, Filtru anti-alergic & anti-bacterian

Gama completa de invertere Samsung Jungfrau si caracteristicile lor cu preturi o puteti vedea aici:

Samsung Jungfrau - Modele disponibile 2013

Gama Samsung Jungfrau este gama de top in modelel Samsung de aparate de aer conditionat, ce inglobeaza o seama de tehnologii unice pe piata, la un pret mai mult decat accesibil. Inainte de toate atuurile urmatoare voi mentiona cea mai de seama si mai cautata caracteristica: functia de incalzire cu functionare pana la -15C temperatura exterioara, cu un randament de 4.1 COP

Indiferent de serie sau de putere, gama Jungfrau are urmatoarele atuuri si caracteristici:

1)

aer conditionat inverter samsung Jungfrau

Conexiune inteligenta Wi-Fi ( raritate pe piata !) prin aceasta conexiune se controleaza aparatul prin telefonul mobil, smartphone, computer etc de oriunde doriti. Se poate inchide,  deschide, seta temperatura de la mii de km distanta. De oriunde aveti conexiune internet. Il programati asa incat atunci cand ajungeti acasa sa abeti temperatura perfecta pentru Dvs.

In plus. de acasa, de pe canapea, puteti folosi smartphonul pe post de telecomanda.

2) INVERTER INTELIGENT cu MARE ECONOMIE

aer conditionat inverter samsung Jungfrau1

aer conditionat inverter samsung Jungfrau1

Acesta tehnologie patentata Samsung economiseste pana la 50 % energie fata de aparatele clasice FARA inverter. Aceste invertere confera compresoarelor Samsung o turatie variabila adecvata si calculata continuu in functie de necesitati pentru a mentine temperatura ideala atat in racire cat si in incalzire, fara a opri si a porni mereu compresorul asa cum o fac aparatele de aer conditionat clasice simple FARA inverter.

3)

aer conditionat inverter

aer conditionat inverter

Functia de ” SOMN PLACUT”

Se stie ca bioritmul uman din timpul somnului difera in functie de ora si de momentul acestuia. In alti termeni , pentru un somn ideal corpul uman are nevoie de o anumita temperatura si umiditate la adormire , de alta temperatura si umoditate la trezire.

Procesorul Samsung stie aceasta si programeaza aparatul pentru a regla umiditatea si caldura in functie de fazele de somn cunoscute. Se scutesc astfel nu doar minute sau ore de somn pierdut ci si consum cu pana la 35%mai mic , prin optimizarea functiilor.

Aceasta functie este deosebit de utila pentru cazurile cand in camera aveti copii mici.

FILTRU DE INALTA DENSITATE

filtrul optimizat are un randament de pana la 90% mai mult in a filtra aerul poluat si particulele microscopice din camera. Acest filtru se poate curata foarte simplu sub un jet de apa.

Noul filtru inlatura bacteriile si reduce drastic riscul de aparitie al alergiilor respiratorii.

Samsung ofera S-plasma ion

Prin sistemul Virus doctor, aparatele de aer conditionat inverter de la Samsung elimina contaminantii biologici: alergeni, virusi, bacterii. Are o capacitate de purificare de peste 19 mcubi de spatiu locuit.

aer conditionat inverter

 Sistemul de ventilatie extinsa, denumit 3D

RANDAMENT COP – de 4.1 in incalzire si de 4.1 in racire !

PUTERE CONSUMATA:

Racire:     0.85

Incalzire:  0.98
Pentru a vedea gama completa si reducerile din luna aceasta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>